IMG_9791

2 koppen pecannoten

1 kop kokosschilfers

15 dadels (grote)

optioneel: 1 mespuntje vanille/ kaneel / koekkruiden

400 gram bosvruchten of ander fruit naar keuze ( ik heb twee diepvriespakken gebruikt, je kunt natuurlijk ook vers fruit gebruiken)

Werkwijze:

Maal de pecannoten in de blender of keukenrobot, voeg de dadels toe. Mix tot je een goed doorknede bal hebt. Breng de mix aan op de bodem van je met bakpapier beklede springvorm.

Doe alle ingredi├źnten voor de vulling in de blender (laat bevroren fruit eerst iets ontdooien) Je krijgt een smeu├»g geheel. Wanneer het mengsel te nat is, voeg nog wat extra kokos toe. Giet dit mengsel over de taartbodem. Garneer naar keuze met fruit.

Tip: Serveer de taart koud!

Tip 2: wanneer je 3 eetlepels psylliumvezels toevoegt, dikt de taart helemaal goed in. Voeg deze pas op het allerlaatste moment toe.

IMG_9799

Post a Comment